پشتِ صحنهی انتصاباتِ خوزستان/ نقش پدرخوانده های اصلاحات چیست؟
آرمان ملت | هنوز تیغِ آفتاب از نیام صبحِ دولت چهاردهم برنیامده بود که بدایتِ شعار وفاق و تلاش برای استفاده از همه ظرفیتها در مدیریت کشور، به نهایت نینجامید و ناکام ماند!
در استان خوزستان نیز با وجود اینکه شخص استاندار فردی خوش طینت، سالم و مُعتدل است ولی گویا ستاد پزشکیان خود را همچنان مالکِ مُطلقِ استان دانسته و زمامِ امور را از دست دولتی ها گرفته است. انتصابات خوزستان با اذن آنها است و حتا شنیده شده برخی انتصابات با وتوی مسئول ستاد پزشکیان مُنتفی شده است!
به رغمِ اینکه در همه استانها رسالت و وظیفه ستاد پزشکیان به اتمام رسیده و قاعدتاً ستادهای انتخاباتی با اتمام انتخابات باید به کار خود پایان دهند ولی در کمال تعجب و تاسف شاهد تمامیت خواهی و سهم خواهی و تجمعات در استانداری از سوی ستاد پزشکیان هستیم که هیچ سنخیتی با ماهیت ستاد ندارد. امروز در حقیقت میتوان گفت برخی از مسولان ارشد ستاد پزشکیان خود را استاندار حقیقی استان میدانند و تلاش میکنند مانع کار دکتر موالی زاده شده و استاندار منصوب را به ورطه سیاسی بازی هُل دهند تا استانداری از ریل اعتدال خارج شود.
طرف دیگر معادله انتصابات خوزستان در دفتر نمایندگان است طوریکه اخیرا برخی فرمانداران منصوبی دولت چهاردهم در خوزستان، نیروهای تابلودار نمایندگان هستند و با وجود مَنع رهبری انقلاب، نمایندگان با اهرمِ استیضاح نیروچینی می کنند. از سوی دیگر انتظار می رود استاندار پیرو توصیه مقام معظم رهبری انقلاب در انتخاب مسئولین استان اعتقاد به نظام و ولایت فقیه و قانون را لحاظ کند نه اینکه شنیده شده برخی منصوبین دچار اشکالات جدی اعتقادی و سیاسی و فرهنگی هستند.
نخستین انتصاب استاندار مسئول دفتر استانداری بود که یک مدیر غیربومی است؛ مدیری که با سفارش بستگان اصلاحاتی خود در اصفهان و با فشار یکی از نمایندگان افراطی مجلس ششم منصوب شد. این انتصاب در حقیقت برای گرفتن گلوگاه و نبض استانداری است. در حالی که انتظار بود استاندار از جوانان بومی و مدافع حقوق خوزستان استفاده کند، انتصاب یک اصفهانی که تضاد منافع ذاتی با استان دارند، باید با دقت صورت میگرفت. هر چند شنیده شده مسئول دفتر استاندار راضی به این جایگاه نبوده و سودای معاونت عمرانی را دارد. برای معاونت فرهنگی و سیاسی استانداری خوزستان سه گزینه نهایی وجود دارد؛ علی بویری، فضلالله پور و ارزانی بیرگانی گزینههای اصلی معاونت سیاسی است. شانس بویری بیشتر از بقیه باشد هر چند صفایی مقدم مانع بزرگ این انتصاب است چرا که بویری را گزینه شریعتی میداند! البته اخیرا دکتر افقه نیز برای معاونت سیاسی مطرح شده است. برای معاونت عمرانی، شهاب صدیقی که یدطولانی در استانداری و کارهای عمرانی دارد شانس و اقبال بیشتری نسبت به بقیه دارد ولی شنیده می شود که کسانی مثل حری و کیومرث حاجی زاده نیز پیگیر این کُرسی هستند که البته شانس حاجی زاده به دلیل حاشیه های زیاد در مدیریت سیل پایین است. ضمن اینکه اسامی افرادی امثال فاضل عبیات نیز برای عمرانی و سازمان آب و برق خوزستان مطرح است ولی به نظر میرسد چندان شانسی نداشته باشند چرا که به هیچ وجه فرد اجرایی نبوده و در دوره قبلی حضور در معاونت عمرانی حاشیه های زیادی داشته اند. برای معاونت اقتصادی و اداری و امنیتی فعلا تغییری در راه نیست هر چند بهنظر دنبال یک گزینه خانم برای معاونت منابع انسانی است و حیاتی نیز با وجود عملکرد نامقبول و با وجود لابی سنگین برای گرفتن پست استانداری در ایلام و لرستان، اکنون دیگر به دلیل مسئول کمیته انتصاب موالی زاده بودن و ارتباط قدیمی با استاندار احتمال قوی حفظ میشود. در حوزه مدیران میانی، مدیران و فرمانداران نیز در حال رایزنی هستند و در شهرستان ها نمایندگان بسیار پُر زور عمل میکنند.
از نکات جالب افراد مطرح شده این است که اکثر گزینه ها در مرز بازنشستگی هستند و نام و نشانی از جوانان نیست که انگیزه و تلاش بالای داشته باشند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰